Project Description

GRAMONA FRISANT DE GEL

Gewürztraminer · 2015

GRAMONA FRISANT DE GEL

Gewürztraminer · 2015

 

STAR
Vol. 9,5%vol Varietats: Gewürztraminer
Descarrega la fitxa   icon_ficha Descobreix els nostres estoigs   icon_ficha

VITICULTURA ECOLÒGICA I BIODINÀMICA

Basades en la minuciosa observació i tractament dels factors que influeixen a la nostra terra i al seu hàbitat.No apliquem herbicides ni pesticides químics, emprem recursos naturals amb el principal objectiu de preservar l’equilibri de l’entorn i mantenim cobertes vegetals espontànies per aconseguir sòls esponjosos

A través de la biodinàmica, un pas més enllà de l’ecologia, vivifiquem les nostres vinyes i busquem elevar els nivells de biodiversitat: apliquem infusions i decoccions de plantes per evitar plagues, i elaborem el nostre propi compost animal i vegetal i els preparats de la nostra pròpia granja.

ELABORACIÓ

El vi comença la seva elaboració com el Vi de Glass, que s’elabora des de 1997, anteriorment sota el nom de Vi de Gel. El procés ha anat variant amb el temps d’acord amb una premissa: l’extracció de l’essència, que representa la part més noble del raïm. Actualment, i després d’anys d’investigacions, s’elabora amb un prototip alimentat de nitrogen líquid. De la mateixa manera que les més prestigioses cuines d’avantguarda se serveixen del nitrogen per crear les més sublims propostes gastronòmiques.

Per tal d’aconseguir el resultat frizzante, es realitza una segona fermentació d’una part dels seus sucres.

SENSACIONES 

star

VISTA

Groc pàl.lid amb reflexos daurats.

NARIZ

Intensitat mitja. Aromes de fruita blanca -préssec en almívar, pera d’aigua – raïm de taula, litxis, flors blanques i tons d’herbes aromàtiques.

BOCA

Llaminer a l’entrada, cos mitjà. De textura vellutada molt agradable. Records de fruita. Té un final molt refrescant.

ARMONÍAS

Recomanem beure’l molt fred, al voltant dels 6ºC. Ideal per beure amb  les postres especialment aquelles amb fruites. També amb formatges i com a acompanyant a la sobretaula.