Project Description

GRAMONA GESSAMÍ

2017 · Ecològic

GRAMONA GESSAMÍ

2017 · Ecològic

 

STAR

Vol. 11% Varietats: 50% Muscat
(35 % Muscat de Frontignan
15% Muscat de Alexandria)
35% Sauvignon Blanc
15% Gewurztraminer
Descarrega la fitxa icon_ficha Descobreix els nostres estoigs   icon_ficha

VITICULTURA ECOLÒGICA I BIODINÀMICA

Basades en la minuciosa observació i tractament dels factors que influeixen a la nostra terra i al seu hàbitat.No apliquem herbicides ni pesticides químics, emprem recursos naturals amb el principal objectiu de preservar l’equilibri de l’entorn i mantenim cobertes vegetals espontànies per aconseguir sòls esponjosos

A través de la biodinàmica, un pas més enllà de l’ecologia, vivifiquem les nostres vinyes i busquem elevar els nivells de biodiversitat: apliquem infusions i decoccions de plantes per evitar plagues, i elaborem el nostre propi compost animal i vegetal i els preparats de la nostra pròpia granja.

ELABORACIÓ

Es realitzen maceracions pel·liculars pre-fermentatives en fred per a una màxima extracció aromàtica, seguit d’un suau premsat per obtenir-ne només el most flor.

SENSACIONS 

star

VISTA

Pàl· lid verdós amb reflexos brillants.

NAS

Gran intensitat aromàtica. Com si d’un passeig de primavera es tractés. Ens recorda la frescor de l’aire pur, ram de flors blanques, gessamí i flor de taronger. Records a infusions de camamilla, til·la. Albercocs, préssecs, una brisa cítrica. Un vi  fragant  i ple de frescor.

BOCA

Entrada amable, cos lleuger, sedós al seu pas. Tanca una fantàstica frescor.

Aconsegueix un equilibri tal entre el seu caràcter fruiter i floral que es mou entre la delicada suavitat d’estructura untuosa i frescor.

HARMONIES

Aperitius, amanides, verdures a la planxa. Tot tipus de peix i marisc. Molt interessant amb el menjar japonès. Arrossos, paelles.