Project Description

GRAMONA IMPERIAL

Brut · 2014 ECO

GRAMONA IMPERIAL

Brut ·  2014 ECO

STAR

Vol. 12% Varietats: 50% Xarel·lo
40% Macabeu
10% Chardonnay
Descarrega la fitxa   icon_ficha Descobreix els nostres estoigs   icon_ficha

VITICULTURA ECOLÒGICA I BIODINÀMICA

Basades en la minuciosa observació i tractament dels factors que influeixen a la nostra terra i al seu hàbitat.No apliquem herbicides ni pesticides químics, emprem recursos naturals amb el principal objectiu de preservar l’equilibri de l’entorn i mantenim cobertes vegetals espontànies per aconseguir sòls esponjosos

A través de la biodinàmica, un pas més enllà de l’ecologia, vivifiquem les nostres vinyes i busquem elevar els nivells de biodiversitat: apliquem infusions i decoccions de plantes per evitar plagues, i elaborem el nostre propi compost animal i vegetal i els preparats de la nostra pròpia granja.

ELABORACIÓ

El toc de licor d’expedició que prové de la nostra solera centenària aporta la signatura inconfusible de la casa, símbol d’elegància que ha fet que aquest cava es convertís en un clàssic. Dosatge moderat , 8 grams per litre.

Aquest escumós té un període de criança de 60 mesos.

SENSACIONS 

star

VISTA

Groc pàl·lid amb espurnes daurades.

NAS

Bona intensitat, destaca la fruita blanca madura, poma, préssec de  vinya. Notes cítriques de pell de llimona. Tons anisats, fonoll. Records de blat. Mantega, brioche. L’oxigenació potencia les aromes madures, pastís  de poma, massapà, crema torrada.

BOCA

Bona entrada en boca, ampli al seu pas, viu i refrescant, de bombolles fines i cremoses. Notes de compota de la fruita madura i forn de pa. Un escumós que any rere any demostra la seva personalitat i finesa.

HARMONIES

Gramona Imperial és, sobretot, molt versàtil. Es pot prendre durant tot el menjar. Des de l’aperitiu, fins a la sobretaula.