Project Description

GRAMONA LA CUVEE

Brut ·  2015

GRAMONA LA CUVEE

Brut ·  2015

STAR

Vol. 12% Varietats: 70% Xarel·lo, 30% Macabeo
Descarrega la fitxa   icon_ficha Descobreix els nostres estoigs   icon_ficha

VITICULTURA ECOLÒGICA I BIODINÀMICA

Basades en la minuciosa observació i tractament dels factors que influeixen a la nostra terra i al seu hàbitat.No apliquem herbicides ni pesticides químics, emprem recursos naturals amb el principal objectiu de preservar l’equilibri de l’entorn i mantenim cobertes vegetals espontànies per aconseguir sòls esponjosos

A través de la biodinàmica, un pas més enllà de l’ecologia, vivifiquem les nostres vinyes i busquem elevar els nivells de biodiversitat: apliquem infusions i decoccions de plantes per evitar plagues, i elaborem el nostre propi compost animal i vegetal i els preparats de la nostra pròpia granja.

ELABORACIÓ

Ens responsabilitzem de cada pas de l’elaboració dels nostres vins, des del camp fins l’ampolla. Collim el raïm manualment, utilitzem taula de selecció, entrem el raïm per gravetat i el premsem sencer.

Aquest cava passa 30 mesos amb les mares en el silenci de les caves. Dosage moderat de 6 grams per litre.

SENSACIONS 

star

VISTA

Groc pàl·lid, rivets acerats (or blanc).

NAS

Intensitat mitjana. Elegants notes orals protegides per la fruita d’os – préssec, albercoc -, poma golden, pell de llimona. Tanca una tímida nota d’ametlla crua.

BOCA

Entrada amable, cos mitjà envoltant, carbònic de textura cruixent i toni cant. En via retronasal tornen els records cítrics, la poma, l’ametlla. Final llarg molt refres- cant.

HARMONIES

Cava d’aperitiu que es pot estendre a la resta de menjars. Gastronòmic i versàtil.