Project Description

GRAMONA ROSÉ

Brut ·  2015

GRAMONA ROSÉ

Brut ·  2015

STAR

Vol. 12% Varietats: 100% Pinot Noir
Descarrega la fitxa  icon_ficha Descobreix els nostres estoigs   icon_ficha

VITICULTURA ECOLÒGICA I BIODINÀMICA

Basades en la minuciosa observació i tractament dels factors que influeixen a la nostra terra i al seu hàbitat.No apliquem herbicides ni pesticides químics, emprem recursos naturals amb el principal objectiu de preservar l’equilibri de l’entorn i mantenim cobertes vegetals espontànies per aconseguir sòls esponjosos

A través de la biodinàmica, un pas més enllà de l’ecologia, vivifiquem les nostres vinyes i busquem elevar els nivells de biodiversitat: apliquem infusions i decoccions de plantes per evitar plagues, i elaborem el nostre propi compost animal i vegetal i els preparats de la nostra pròpia granja.

ELABORACIÓ

Ens responsabilitzem de cada pas de l’elaboració dels nostres vins, des del camp fins l’ampolla. Collim el raïm manualment, utilitzem taula de selecció, entrem el raïm per gravetat i el premsem sencer.

Aquest Gran Reserva té un període mínim de criança de 30 mesos. Dosage moderat de 6 grams per litre.

SENSACIONS 

star

VISTA

Rosa gerds intens de ribets rosat-coure brillants.

NAS

Bona intensitat, evoca frescor des del principi. Intensos fruits vermells: maduixes silvestres, gerds, groselles. Herbes mediterrànies: fonoll, lavanda.

BOCA

Entrada gustosa, bona estructura, bombolla cruixent, fina i ben integrada. Vinós i sec al seu pas. En el retrogust, les fruites vermelles es manifesten juntament amb els tons balsàmics. Final gratament refrescant.

HARMONIES

Ideal com a aperitiu i genial per a tot tipus de tapes. Especialment el pernil. Bon acompanyant de plats més contundents, pel seu cos. Peixos blaus. Plats de cullera, arrossos, carns blanques. Menjar japonès –nigiris-.