Project Description

GRAMONA VI DE GLASS

Criança · 2009

GRAMONA VI DE GLASS

Criança · 2009

STAR
Vol. 9,5%vol Varietats: Gewürztraminer
Descarrega la fitxa  icon_ficha Descobreix els nostres estoigs  icon_ficha

VITICULTURA ECOLÒGICA I BIODINÀMICA

Basades en la minuciosa observació i tractament dels factors que influeixen a la nostra terra i al seu hàbitat.No apliquem herbicides ni pesticides químics, emprem recursos naturals amb el principal objectiu de preservar l’equilibri de l’entorn i mantenim cobertes vegetals espontànies per aconseguir sòls esponjosos

A través de la biodinàmica, un pas més enllà de l’ecologia, vivifiquem les nostres vinyes i busquem elevar els nivells de biodiversitat: apliquem infusions i decoccions de plantes per evitar plagues, i elaborem el nostre propi compost animal i vegetal i els preparats de la nostra pròpia granja.

ELABORACIÓ

El Gramona Vi de Glass s’elabora des de 1997, anteriorment sota el nom de Vi de Gel. El procés ha anat variant amb el temps d’acord una premissa: l’extracció de l’essència, que representa la part més noble del raïm. Actualment, i després d’anys d’investigacions, aquest vi s’elabora refredant el raïm, abans de premsar, usant nitrogen líquid. De la mateixa manera que les més prestigioses cuines d’avantguarda se serveixen del nitrogen per a crear les més sublims creacions gastronòmiques.

Un vi pensat per a l’evolució i desenvolupament en l’ampolla. Aquest procés s’inicia en la bodega romanent al nostre boteller un mínim de 5anys , de manera que quan surt a la venda podem gaudir de la complexitat que el temps deixa al seu pas aportant un enorme plaer a cada glop.

SENSACIONS 

star

VISTA

Groc amb centelleigs daurats.

NAS

Gran expressivitat aromàtica i profunditat. Notes cítriques i fruits exòtics, litxis, guaiaba, mango, nespra, albercoc. Delicat perfum floral, flor del taronger, aigua de roses.

BOCA

Expressiu caràcter floral, les delicades notes al pas del temps, tornen a un espectre de fruita gebrada profund i intens. Amb els anys seguirà guanyant en complexitat fins a arribar a la mineralitat i als hidrocarburs. Una evolució durant la qual es manté la seva vivesa en boca, gràcies a la seva fantàstica acidesa que el converteix en un vi molt agradable.

HARMONIES

Postres en totes les versions, des de la fruita fins a la xocolata. La seva acidesa li permet d’altres possibilitats com el foie i els formatges, especialment el de pasta tova.