Project Description

GRAMONA COL·LECCIÓ D’ART

Magnum · Gran Reserva 1999

Concebuda per al gaudi d’uns pocs, la Col·lecció d’Art de Gramona està destinada a ajudar a molts. Cada un d’aquests artistes consagrats –Josep Guinovart, Rafael Canogar, Albert Ràfols-Casamada, Modest Cuixart, Juan Manuel Broto – ha plasmat el seu treball sobre una ampolla màgnum. Una sèrie limitada d’ampolles numerades a mà que conté un Gran Reserva únic per la seva maduresa i cupatge màgic. Els beneficis obtinguts de la Col·lecció es destinen a la fundació Joan Salvador Gavina.

Descarrega la fitxa Els nostres estoigs  

Modest Cuixart

Orgull i rebel·lia. Cuixart deia que “la pintura ha de seduir enlloc de provocar admiració”. La seva era una estranya seducció, expressada en aquest llenç a mode minimalista, tot i que amb fermesa i sensibilitat.

Albert Ràfols-Casamada

Reconegut com un dels pintors més importants d’Espanya, Ràfols-Casamada va aportar una de les obres més personals de l’abstracció colorista, clarament inspirada en Matisse, Miró i Picasso, entre d’altres. A través de la sensibilitat cromàtica i compositiva d’aquesta ampolla, evoca elegància i lluminositat.