Project Description

GRAMONA GESSAMÍ

2020 · Ecològic

GRAMONA GESSAMÍ

2020 · Ecològic

STAR

Vol. 11% Varietats: 50% Muscat
(35% Muscat de Frontignan
15% Muscat de Alexandria)
35% Sauvignon Blanc
15% Gewürztraminer
Descarrega la fitxa  Els nostres estoigs

VITICULTURA ECOLÒGICA I BIODINÀMICA

Basades en la minuciosa observació i tractament dels factors que influeixen a la nostra terra i al seu hàbitat. No apliquem herbicides ni pesticides químics, emprem recursos naturals amb el principal objectiu de preservar l’equilibri de l’entorn i mantenim cobertes vegetals espontànies per aconseguir sòls esponjosos.
A través de la biodinàmica, un pas més enllà de l’ecologia, vivifiquem les nostres vinyes i busquem elevar els seus nivells de biodiversitat: apliquem infusions i decoccions de plantes per evitar plagues, i elaborem els nostres propis preparats i el nostre propi compost animal i vegetal a partir del nostre hort de plantes medicinals i de la nostra granja de vaques, ovelles i cavalls.

ELABORACIÓ

Es realitzen maceracions pel·liculars prefermentatives en fred per a una màxima extracció aromàtica seguit d’un suau premsat on s’extreu únicament el most flor . Fermentació a temperatura controlada de 15ºC. Aturada de la fermentació en fred amb l’objectiu de preservar els sis grams de sucre per litre residuals.

SENSACIONS 

star

VISTA

Pàl·lid amb reflexos verdosos brillants.

NAS

Gran intensitat aromàtica. Com si d’un passeig de primavera es tractés, ens recorda l’olor d’un ram de flors blanques, gessamí, flor de tarongina, roses, anisats i records a infusió de camamilla.

BOCA

Entrada amable, cos lleuger, sedós al seu pas. Tanca una fantàstica acidesa que aporta gran frescor.

Gessamí obté l’equilibri del seu caràcter fruital i floral, es mou entre la delicada suavitat de textura untuosa i el seu esperit jovial i refrescant.

HARMONIES

Aperitius, amanides, verdures. Tot tipus de peix i mariscs. Molt interessant amb el menjar japonès. També amb arrossos i paelles.