Project Description

GRAMONA IMPERIAL

Brut · 2017 Demeter

GRAMONA IMPERIAL

Brut ·  2017 Demeter

STAR

Vol. 12% 47,5% Xarel·lo,
30% Macabeu
7,5% Chardonnay
15% Parellada
Descarrega la fitxa Els nostres estoigs

VITICULTURA ECOLÒGICA I BIODINÀMICA

Basades en la minuciosa observació i tractament dels factors que influeixen a la nostra terra i al seu hàbitat. No apliquem herbicides ni pesticides químics, emprem recursos naturals amb el principal objectiu de preservar l’equilibri de l’entorn i mantenim cobertes vegetals espontànies per aconseguir sòls esponjosos.
A través de la biodinàmica, un pas més enllà de l’ecologia, vivifiquem les nostres vinyes i busquem elevar els seus nivells de biodiversitat: apliquem infusions i decoccions de plantes per evitar plagues, i elaborem els nostres propis preparats i el nostre propi compost animal i vegetal a partir del nostre hort de plantes medicinals i de la nostra granja de vaques, ovelles i cavalls.

ELABORACIÓ

Ens responsabilitzem de cada pas de l’elaboració dels nostres vins, des del camp fins a l’ampolla. Collim el raïm manualment amb caixes de 25 Kg, utilitzem taula de selecció, entrem el raïm per gravetat i el premsem sencer.

Utilitzem els caps i els cors (52,5%) del fraccionat amb les nostres premses especialitzades en el premsat de raïm sencer, amb finques provinents dels nostres 12 viticultors d’Aliances per la Terra.

El toc de licor d’expedició que prové de la nostra solera centenària aporta la signatura inconfusible de la casa, símbol d’elegància que ha fet que aquest escumós es convertís en un clàssic. Dosatge moderat de 7 grams per litre.

Aquest escumós té un període de criança de més de 50 mesos.

Finques dels nostres 12 viticultors
d’Aliances per la Terra

SOSTENIBILITAT

CEL·LOFANA 100% BIODEGRADABLE

Elaborat pel sistema artesanal de principis del segle XX i avalat com a material compostable per l’agència Catalana de Residus. Tanmateix, el nostre compromís amb la sostenibilitat també es veu reflectit en la resta d’embalatges i envasos dels nostres vins, que poc a poc anem substituint per materials biodegradables.

> Veure el vídeo

SENSACIONS 

star

VISTA

Groc pàl·lid amb espurnes daurades.

NAS

Bona intensitat, destaca la fruita blanca madura, poma, préssec de  vinya. Notes cítriques de pell de llimona. Tons anisats, fonoll. Records de blat. Mantega, brioche. L’oxigenació potencia les aromes madures, pastís  de poma, massapà, crema torrada.

BOCA

Ampli al seu pas, viu i refrescant, de bombolles fines i cremoses. Notes de compota de la fruita madura i forn de pa. Un escumós que any rere any demostra la seva personalitat i finesa.

HARMONIES

Gramona Imperial és, sobretot, molt versàtil. Es pot prendre durant tot el menjar. Des de l’aperitiu, fins a la sobretaula.