Project Description

GRAMONA MUSTILLANT BLANC

Vi d’agulla natural · Ecològic 

GRAMONA MUSTILLANT BLANC

Vi d’agulla natural · Ecològic 

 

STAR

Vol. 11%vol Varietats: 50% Parellada,  30% Macabeu i 20% Xarel.lo
Descarrega la fitxa  Els nostres estoigs

VITICULTURA ECOLÒGICA I BIODINÀMICA

Basades en la minuciosa observació i tractament dels factors que influeixen a la nostra terra i al seu hàbitat. No apliquem herbicides ni pesticides químics, emprem recursos naturals amb el principal objectiu de preservar l’equilibri de l’entorn i mantenim cobertes vegetals espontànies per aconseguir sòls esponjosos.
A través de la biodinàmica, un pas més enllà de l’ecologia, vivifiquem les nostres vinyes i busquem elevar els seus nivells de biodiversitat: apliquem infusions i decoccions de plantes per evitar plagues, i elaborem els nostres propis preparats i el nostre propi compost animal i vegetal a partir del nostre hort de plantes medicinals i de la nostra granja de vaques, ovelles i cavalls.

ELABORACIÓ

Fermentació a baixa temperatura de només el most flor. Utilitzem els mateixos llevats per a la primera i la segona fermentació amb l’objectiu d’aconseguir un complet metabolisme dels sucres i una agulla delicada i integrada.

SENSACIONS 

star

VISTA

De color groc palla de rivets acerats.

NAS

Manifesta el seu caràcter floral i afruitat: margalides, poma verda, pell de llima, sobre un fons d’herba fresca.

BOCA

Presenta entrada fresca, pas lleuger. Carbònic finíssim, un lleu pessigolleig al paladar que, al costat de la sostinguda i vivaç acidesa

HARMONIES

Ideal com a aperitiu, pot amenitzar tot tipus de menjars, amanides fresques, perfecte acompanyant de mariscs i peixos.