Project Description

GRAMONA MUSTILLANT ROSAT

Vi d’agulla natural · Ecològic 

GRAMONA MUSTILLANT ROSAT

Vi d’agulla natural · Ecològic 

STAR

Vol. 12% Varietats: 35% Syrah i 65% Merlot
Descarrega la fitxa    Els nostres estoigs

VITICULTURA ECOLÒGICA I BIODINÀMICA

Basades en la minuciosa observació i tractament dels factors que influeixen a la nostra terra i al seu hàbitat. No apliquem herbicides ni pesticides químics, emprem recursos naturals amb el principal objectiu de preservar l’equilibri de l’entorn i mantenim cobertes vegetals espontànies per aconseguir sòls esponjosos.
A través de la biodinàmica, un pas més enllà de l’ecologia, vivifiquem les nostres vinyes i busquem elevar els seus nivells de biodiversitat: apliquem infusions i decoccions de plantes per evitar plagues, i elaborem els nostres propis preparats i el nostre propi compost animal i vegetal a partir del nostre hort de plantes medicinals i de la nostra granja de vaques, ovelles i cavalls.

ELABORACIÓ

Maceració pel·licular per obtenir el màxim potencial aromàtic de la varietat i el color desitjat. Extracció del most flor. Primera fermentació a baixa temperatura. Per a la segona, utilitzem soca de llevat seleccionada per aconseguir la presa d’escuma i la seva estabilitat.

SENSACIONS 

star

VISTA

Rosat intens de tons vermellosos.

NAS

Bona intensitat. Fruita vermella de bosc, maduixes silvestres, nabius, i mores. Notes encaramel·lades amb records de piruleta. Subtil to de fonoll .

BOCA

És d’entrada llaminera, bon volum i estructura. Carbònic amable, fines perles que freguen el paladar. Magnífica acidesa que tanca. Un vi equilibrat, rodó i refrescant.

HARMONIES

Formidable com a aperitiu. Bon acompanyant per a productes frescos i lleugers. Ideal per a mariscs i peixos, arrossos i tot tipus de pastes .