Project Description

GRAMONA ROSÉ

Brut ·  2017 ECO

GRAMONA ROSÉ

Brut ·  2017 ECO

STAR

Vol. 12% Varietats: 100% Pinot Noir
Descarrega la fitxa   Els nostres estoigs

VITICULTURA ECOLÒGICA I BIODINÀMICA

Basades en la minuciosa observació i tractament dels factors que influeixen a la nostra terra i al seu hàbitat. No apliquem herbicides ni pesticides químics, emprem recursos naturals amb el principal objectiu de preservar l’equilibri de l’entorn i mantenim cobertes vegetals espontànies per aconseguir sòls esponjosos.
A través de la biodinàmica, un pas més enllà de l’ecologia, vivifiquem les nostres vinyes i busquem elevar els seus nivells de biodiversitat: apliquem infusions i decoccions de plantes per evitar plagues, i elaborem els nostres propis preparats i el nostre propi compost animal i vegetal a partir del nostre hort de plantes medicinals i de la nostra granja de vaques, ovelles i cavalls.

ELABORACIÓ

Ens responsabilitzem de cada pas en l’elaboració dels nostres vins, des del camp fins l’ampolla. Collim el raïm manualment, utilitzem taula de selecció, entrada del raïm per gravetat. Realitzem maceració per obtenir extracció de color i posteriorment duem a terme el sagnat en funció de l’anyada. Aquest escumós té un període de criança de 24 a 30 mesos. Amb un dosatge de 6 grams per litre compensant així la seva càrrega polifenòlica.

SENSACIONS 

star

VISTA

Rosa gerds intens de ribets rosat-coure brillants.

NAS

Bona intensitat, evoca frescor des del principi. Intensos fruits vermells: maduixes silvestres, gerds, groselles. Herbes mediterrànies: fonoll, lavanda.

BOCA

Entrada gustosa, bona estructura, bombolla cruixent, fina i ben integrada. Vinós i sec al seu pas. En el retrogust, les fruites vermelles es manifesten juntament amb els tons balsàmics. Final gratament refrescant.

HARMONIES

Ideal com a aperitiu i genial per a tot tipus de tapes. Especialment el pernil. Bon acompanyant de plats més contundents, pel seu cos. Peixos blaus. Plats de cullera, arrossos, carns blanques. Menjar japonès –nigiris-.