Project Description

GRAMONA ROSÉ

Brut ·  2016 ECO

GRAMONA ROSÉ

Brut ·  2016 ECO

STAR

Vol. 12% Varietats: 100% Pinot Noir
Descarrega la fitxa  icon_ficha Descobreix els nostres estoigs   icon_ficha

VITICULTURA ECOLÒGICA I BIODINÀMICA

Basades en la minuciosa observació i tractament dels factors que influeixen a la nostra terra i al seu hàbitat. No apliquem herbicides ni pesticides químics, emprem recursos naturals amb el principal objectiu de preservar l’equilibri de l’entorn i mantenim cobertes vegetals espontànies per aconseguir sòls esponjosos.
A través de la biodinàmica, un pas més enllà de l’ecologia, vivifiquem les nostres vinyes i busquem elevar els seus nivells de biodiversitat: apliquem infusions i decoccions de plantes per evitar plagues, i elaborem els nostres propis preparats i el nostre propi compost animal i vegetal a partir del nostre hort de plantes medicinals i de la nostra granja de vaques, ovelles i cavalls.

ELABORACIÓ

Ens responsabilitzem de cada pas de l’elaboració dels nostres vins, des del camp fins l’ampolla. Collim el raïm manualment, utilitzem taula de selecció, entrem el raïm per gravetat i el premsem sencer.

Aquest Escumós té un període mínim de criança de 20 mesos. Dosage moderat de 6 grams per litre.

SENSACIONS 

star

VISTA

Rosa gerds intens de ribets rosat-coure brillants.

NAS

Bona intensitat, evoca frescor des del principi. Intensos fruits vermells: maduixes silvestres, gerds, groselles. Herbes mediterrànies: fonoll, lavanda.

BOCA

Entrada gustosa, bona estructura, bombolla cruixent, fina i ben integrada. Vinós i sec al seu pas. En el retrogust, les fruites vermelles es manifesten juntament amb els tons balsàmics. Final gratament refrescant.

HARMONIES

Ideal com a aperitiu i genial per a tot tipus de tapes. Especialment el pernil. Bon acompanyant de plats més contundents, pel seu cos. Peixos blaus. Plats de cullera, arrossos, carns blanques. Menjar japonès –nigiris-.