Project Description

GRAMONA VI DE GLASS

Criança · 2009

GRAMONA VI DE GLASS

Criança · 2009

STAR
Vol. 9,5%vol Varietats: Gewürztraminer
Descarrega la fitxa  icon_ficha Descobreix els nostres estoigs  icon_ficha

VITICULTURA ECOLÒGICA I BIODINÀMICA

Basades en la minuciosa observació i tractament dels factors que influeixen a la nostra terra i al seu hàbitat. No apliquem herbicides ni pesticides químics, emprem recursos naturals amb el principal objectiu de preservar l’equilibri de l’entorn i mantenim cobertes vegetals espontànies per aconseguir sòls esponjosos.
A través de la biodinàmica, un pas més enllà de l’ecologia, vivifiquem les nostres vinyes i busquem elevar els seus nivells de biodiversitat: apliquem infusions i decoccions de plantes per evitar plagues, i elaborem els nostres propis preparats i el nostre propi compost animal i vegetal a partir del nostre hort de plantes medicinals i de la nostra granja de vaques, ovelles i cavalls.

ELABORACIÓ

El Gramona Vi de Glass s’elabora des de 1997, anteriorment sota el nom de Vi de Gel. El procés ha anat variant amb el temps d’acord una premissa: l’extracció de l’essència, que representa la part més noble del raïm. Actualment, i després d’anys d’investigacions, aquest vi s’elabora refredant el raïm, abans de premsar, usant nitrogen líquid. De la mateixa manera que les més prestigioses cuines d’avantguarda se serveixen del nitrogen per a crear les més sublims creacions gastronòmiques.

Un vi pensat per a l’evolució i desenvolupament en l’ampolla. Aquest procés s’inicia en la bodega romanent al nostre boteller un mínim de 5anys , de manera que quan surt a la venda podem gaudir de la complexitat que el temps deixa al seu pas aportant un enorme plaer a cada glop.

SENSACIONS 

star

VISTA

Groc amb centelleigs daurats.

NAS

Gran expressivitat aromàtica i profunditat. Notes cítriques i fruits exòtics, litxis, guaiaba, mango, nespra, albercoc. Delicat perfum floral, flor del taronger, aigua de roses.

BOCA

Expressiu caràcter floral, les delicades notes al pas del temps, tornen a un espectre de fruita gebrada profund i intens. Amb els anys seguirà guanyant en complexitat fins a arribar a la mineralitat i als hidrocarburs. Una evolució durant la qual es manté la seva vivesa en boca, gràcies a la seva fantàstica acidesa que el converteix en un vi molt agradable.

HARMONIES

Postres en totes les versions, des de la fruita fins a la xocolata. La seva acidesa li permet d’altres possibilitats com el foie i els formatges, especialment el de pasta tova.